Benjamins Schuifbestekje nu ook voor linkshandige kindjes

Benjamins Schuifbestekje is ontwikkeld voor Teunis; een eigenwijze peuter die graag alles (ALLES!) zelf wilde doen, waaronder zelf eten. Zijn moeder ging daarom op zoek naar een schuifbestekje maar kon het niet vinden. Dus liet ze het in Portugal produceren. Het bestekje is in september 2016 geïntroduceerd op de Nederlandse markt en inmiddels eten eigenwijze peutertjes van Europa tot in Azië daarmee.

Het bestekje is aangepast aan bewegingen die kleine kinderen (kunnen) maken. Het bestaat uit een gebogen lepeltje en een schuifje. Kinderen pakken het bestekje vrijwel altijd vanzelf goed vast: niet zo als wij ons bestek vasthouden maar met hun knuistjes. In het linkerhandje het schuifje en in het rechterhandje het lepeltje. Het lepeltje en het schuifje schuiven over het bordje naar elkaar toe en vangen onderweg een hapje eten. Het speciaal vormgegeven lepeltje in het mondje stoppen is makkelijk.

Op veler verzoek is er vanaf 1 maart 2018 ook een Benjamins Schuifbestekje voor linkshandige kindjes. Het principe blijft hetzelfde alleen is het lepeltje geschikt voor een linkerhandje. Zo kunnen linkshandige eigenwijze peutertjes ook lekker zelf eten. En daar groeien ze van! Ook hun zelfvertrouwen!

 

© 2016 - 2022 www.benjamins-products.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel