Ooooh! Heerlijk die Kerst! Kerstmis is zo’n knus en warm feest. Fijn even samen zijn met familie en vrienden. Wat eten jullie? Maak jij het kerstdiner of gaan jullie op bezoek bij jullie (schoon)ouders? Voor kinderen is het ook een magische tijd. Het is superleuk als voor hen een apart gerechtje kan worden gemaakt want gemiddeld genomen zitten zij nog niet te wachten op oesters, parelhoen of gegratineerde rode uien. Om maar wat te noemen. Maak het jezelf dan niet te moeilijk en houd het kerstdiner voor de jongsten lekker simpel en vertrouwd. Dat scheelt jou een hoop gedoe en de kinderen vinden dat ook veel fijner. Maak gewoon wat zij toch wel lekker vinden maar maak hun bordjes wat specialer op.

Onze Rudolph hierboven is gemaakt van doodgewone hutspot, crème fraîche en lekkere worstjes. Om het jezelf nog makkelijker te maken; zorg dat het één van deze dagen al op het menu staat en maak wat meer en stop dat in de vriezer. Dan heb je met kerst geen stress. Heerlijk, die kerstdagen.

P.S. op onze facebookpagina, instagram en pinterest staan nog veel meer leuke, lekkere en simpele kinder-kerst-gerechtjes.

© 2016 - 2022 www.benjamins-products.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel