Service & Retourneren

Wij streven ernaar de bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen, tenzij een andere levertijd vermeld staat op de website. Het versturen van een pakket met PostNL binnen Nederland duurt meestal 1 dag, binnen Europa 5 dagen en naar alle andere landen ongeveer 5 tot 10 dagen.

Mocht je een klacht hebben, neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen de klacht beoordelen en zo snel mogelijk reageren. Mocht je niet tevreden zijn over het product, dan kun je het aan ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Neem eerst contact met ons op via ons contactformulier om de retourzending te melden. Wij vinden het prettig om te weten waarom je ontevreden bent, zodat wij daarvan kunnen leren. Belangrijk is dat het product onbeschadigd en in de originele verpakking bij ons terug komt. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terugstorten.

De namen zijn geregistreerd als merk en de producten zijn ook auteursrechtelijk beschermd. Namaak wordt dus niet gewaardeerd en daartegen wordt ook opgetreden. En dan hebben we het niet over in de hoek staan.

 

Algemene Voorwaarden BV Benjamins
1. Wat leuk dat je bij ons een product hebt gekocht! Wij hebben alle producten met zorg (en liefde) ontwikkeld en ontworpen en hopen dat je blij wordt van je aankoop. Wij staan er voor in dat hetgeen jij (straks) in handen hebt, voldoet aan de omschrijving op onze website www.benjamins-products.com . De producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen (o.a. EN 14372).

2. Wij zijn BV Benjamins en zijn gevestigd aan de Dr. Baptiststraat 22 (5366BB) in Megen. Wij zijn van maandag tot en met dinsdag van 9:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-38320805. Je kunt ons ook mailen via info@benjamins-products.com maar je kunt vragen of opmerkingen ook toevertrouwen aan ons contactformulier op de website. We zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 55963552 en bij de belastingdienst met BTW-identificatienummer 851924360B01.

3. Het product “Benjamins Schuifbestekje” is een kinderbestekje voor nog jonge kinderen en moet daarom vanzelfsprekend onder toezicht van een volwassene worden gebruikt. Het moet ook voor elk gebruik worden schoongemaakt. Benjamins Schuifbestekje is niet bedoeld om anders dan als kinderbestekje door jonge kinderen onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. Wij zijn alleen aansprakelijk voor directe schade die is ontstaan na gebruik van het product zoals het gebruikt moet worden.

4. We streven ernaar het product binnen de volgende termijnen op het door jou opgegeven adres te (laten) bezorgen:
Binnen Nederland: 2 werkdagen
Naar een Europees land: 5 werkdagen

5. Omdat je het product via onze website www.benjamins-products.com hebt gekocht, heb je na aankoop van het product 14 dagen bedenktijd. Binnen die termijn mag je het product zonder opgave van redenen aan ons terugsturen en wel naar bovenstaand adres. (Wij stellen het wel op prijs als je laat weten waarom je dat doet). Laat je daarbij onmiskenbaar weten dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht?

6. Wij accepteren de retourzending als je tijdig (dus binnen 14 dagen na ontvangst) gebruik hebt gemaakt van het herroepingsrecht en het product en de verpakking daarvan ongebruikt en onbeschadigd zijn. (Zeg maar in dezelfde staat verkeren als waarin je het product van ons hebt ontvangen). Binnen 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) storten wij het aankoopbedrag terug, vermeerderd met eventueel door jou aan ons betaalde verzendkosten en verminderd met het bedrag van een korting (als jij gebruik hebt gemaakt van een kortingsactie). De kosten van de retourzending zijn voor jou.

7. De prijs die je hebt betaald voor het product is inclusief BTW.

8. We gaan er niet vanuit, maar stel dat er een geschil zou ontstaan tussen ons over je aankoop van het product, dan is op ons geschil Nederlands recht van toepassing en zal de rechtbank Oost-Brabant daarover oordelen.

9. Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op onze site; zou je een kopie willen ontvangen, laat dat dan even weten. We zenden de algemene voorwaarden dan kosteloos toe per post of we mailen ze naar je.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2021 www.benjamins-products.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel